Publikace
Metodika přináší základní vymezení poruch příjmu potravy, stručnou etiologii a informace o léčbě. Především v ní ale najdete devět pracovních listů pro práci ve školách.
|
|
Detaily...
|
Jak rozumět jednotlivým porcím jídla (jak moc je „akorát“? a jak málo je „nedostatečně“?), jak nalézt pro sebe sama nejvhodnější složení jídelníčku a jak si v tom všem zachovat zdravý rozum, nadhled a přirozenost?
|
|
Detaily...
|
Již několik let v Anabell usilujeme o propojení tak důležitých sfér, jakými jsou pro klienta s poruchou příjmu potravy oblasti zdravotnictví, sociální služby i jeho nejbližší okolí.
|
|
Detaily...
|
Základní informace o problematice poruch příjmu potravy pro zdravotnické pracovníky.
|
|
Detaily...
|
Pomůcka do nutričních poraden i pro klienta umožňuje sledovat, co klient během dne (týdne) snědl, jaké u toho prožíval pocity, co si odnáší z konzumace jídla i co například způsobilo kritické okamžiky.
|
|
Detaily...
|
Kontakty na odbornou pomoc ve Středočeském kraji.
|
|
Detaily...
|
Publikace určená především nutričním terapeutům, zaměřená na vhodné formy a způsoby komunikace s klienty.
|
|
Detaily...
|
Zásady, ale i rozdíly obou metod, určených k podpoře i rozvoji profesionálů pomáhajících profesí.
|
|
Detaily...
|